Skobutik Dalarna som säljer sköna och snygga skor

Söker du efter en skobutik Dalarna som säljer riktigt sköna och snygga skor? Gör dig själv en tjänst och kolla in Sko n sko, vars hemsida du hittar här. Ett bra alternativ för dig som vill satsa på kvalitet på fötterna.

Skobutik Dalarna som tänker på miljön

Sko n sko är en skobutik Dalarna som satsar på ergonomi, estetik – och miljön! Ja, du läste rätt. Den här butiken väljer endast ut produkter från varumärken som tänker ekologiskt. Anledningen är att de vill bidra till en hållbar utveckling, och skona den jord vi alla lever på.

Varför ska jag köpa skor av Sko n sko?

Det viktigaste med ett par skor är ju faktiskt ergonomin. Ett par skor som inte sitter bra, är förutom att de är obekväma även rent skadliga. Du kan få ryggproblem, knäproblem och andra skador om du väljer dåliga skor. Just detta med hälsan är något som denna skobutik Dalarna är väl införstådda med. Anledningen är att personerna bakom butiken kommer från Borlänge hälsokost.

Alla produkter handplockas

När du köper skor från Sko n sko vill vi att du ska veta att alla produkter valts ut av personalen. Varje par går personalen i god för, och har faktiskt testat. Detta innebär att alla skor du köper är godkända för det ergonomiska, för utseendet och med hänsyn till miljön. Snacka om att göra ett bra val!

Så får du kontakt

Du kan kontakta butiken via sin hemsida. Men det går även bra att komma in i butiken på Borganäsvägen i centrala Borlänge och titta själv. Om du i förväg vill kolla lite på sortimentet, finns det på hemsidan. Då blir enklare att välja i butiken sen.

Skobutik Dalarna som säljer sköna och snygga skor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *