Ribbor och paneler för olika behov

Med ribbor och paneler kan man lätt förändra och förnya både utomhusmiljö och inomhusmiljö. Ribbor och paneler är tidlösa produkter i naturmaterial som finns i både förbehandlad och obehandlad form. Du bestämmer själv och möjligheterna är oändliga. Våra produkter kan hjälpa till i processen för att skapa en vacker och ändamålsenlig miljö.

Ribbor och paneler – vad finns det att välja på?

Vare sig det gäller ett nybygge eller renovering av gammal miljö så är ribbor och paneler ett både snyggt och smart val av material. Våra ribbor och paneler består av massivt trä som avger och binder fukt. Detta ger om det används inomhus ett behagligt inomhusklimat och bidrar dessutom till en god akustik. Här hos oss hittar du paneler för både ytterväggar, innerväggar samt ribbor för innertak och övriga användningsområden.

Hur ser det ut med utbud?

Vi har ett stort utbud av ribbor och paneler i många färger och utföranden. Här finns både färdigbehandlat och obehandlat trä och med olika profiler och ytskikt.Har du speciella önskemål? Tala med oss så löser vi det. Tillsammans skapar vi den vackra miljö du önskar där du själv kan sätta din kreativa prägel på ditt projekt.

Om företaget -kontakta oss

EB Hedlund & Co AB har 50 års erfarenhet bakom sig och siktar alltid på att hålla högsta kvalitet. Klicka på denna länk om du vill ha kontakt. Erfarenhet, snabbhet, mångsidighet och flexibilitet är ledord för oss. tveka inte att ta kontakt direkt om du har frågor om vårt utbud och service. Tillsammans kan vi skapa något unikt.

Ribbor och paneler för olika behov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *